wimperextensions

Wimperextensions zijn een ideale manier om vollere en langere wimpers te krijgen op korte en lange termijn. Er is veel verschil in dikte, lengte en Krul. Wij kijken zorgvuldig welke Wimperextensions bij jou past, op basis van: staat van u natuurlijke wimper, lengte van u natuurlijke wimper, wat u wenst als resultaat. Wij plaatsen 3 soorten wimperextensions: One-by-one wimperextensions, volume wimperextensions, russian volume wimperextensions.

WhatsApp Image 2019-06-08 at 19.44.46

One-by-one wimperextensions

One-by-one Wimperextensions voor een natuurlijke, niet van echte te onderscheiden verlenging. Hierbij wordt op elke natuurlijke wimper 1 Wimperextensions geplaatst.

WhatsApp Image 2019-06-08 at 19.43.27

Volume wimperextensions

Meer volume creëren wij met 2 tot 4 haartjes per wimper. Hiervoor worden dunnere haartjes van top kwaliteit gebruikt zodat het niet schadelijk is voor de natuurlijke wimper. Dit word handmatig tot een waaiertje gemaakt en op u wimper bevestigd. Bij deze techniek heb je meer dekking dan dat je dat hebt bij ‘one by one’ en blijft het vaak ook beter zitten doordat er meerdere extensions op 1 natuur wimper zitten.

PHOTO-2020-09-17-13-56-08

Russian volume

Met deze techniek plaatsen we onze aller fijnste, zachtste en dunste Wimperextensions. Er worden 3 tot 8 haartjes op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Hierdoor krijg je een extreem vol resultaat. Bij elke nieuwe behandeling krijgt u nazorg instructies mee naar huis en een borsteltje, zodat u uw Wimperextensions het langst mooi kunt houden.